Blog

You can use the blog to post news, reviews, give information on new developments and events. See this tutorial on using the blog as a social tool.


id = "FBMainForm_20364206" action="/blog.html" method = "post" onsubmit = "return false" >
Blog New Entry  

Het vieren met liefde, vrede en harmonie
by Vinder on 

Hallo allemaal,


In juni dit jaar is er een nieuwe hoofdstuk voor Nederland ingegaan. Ik heb gemerkt dat er veel is veranderd met iedereen die naar de maandelijkse LPHWF bijeenkomst komen. De studenten hebben veel schatten van Master Sha ontvangen en ze willen graag dienen voor de mensheid. Wat zijn de nieuwkomers gezegend.
Op een SHM avond te Egmond aan Zee merkte ik voor het eerst hoe krachtig de helers waren en dat het aantal helers was gegroeid. Master Francisco head op die avond zoveel van deze studenten naar buiten gebracht op een creatieve manier.
Studenten van Master Sha hebben hedendaags meer durf om op de voorgrond te staan om de volgers en de nieuwkomers te laten zien en te voelen wat de kracht is van Master Sha om de mensheid te dienen en door te dienen kunnen de aanwezigen hun eigen leven en die van hun geliefden transformeren in iedere aspect. Door flows (persoonlijke boodschap van een heilige/god) en verschillende helingen te geven dat op dat moment gepast is, het chanten en nog meer kunnen de studenten veel ervaringen opdoen voor toekomstige events of bijeenkomsten. Hierdoor groeit hun vertrouwen. Dit zie je ook dagelijks op de livestream uitzending. Het publiek voelt persoonlijk aan, wat deze kracht voor hunzelf betekent. Als zij zich aangesproken voelen, dan doen ze er alles aan om een geweldige zielenreis te verwerkelijken.
Met de Soulfestival op 15 juni jl. vond ik het een geslaagd festival voor de vrijwilligers (leden van LPHWF) die hun kennis en helende krachten wilden delen met mensen die nieuw waren voor Master Sha. Op deze website kun je onderin een link van het filmpje zien. De feedback was goed en het was ook een hele leuke ervaring voor de vrijwilligers. Er was een goede samenwerking tussen alle vrijwilligers. Zo gemoedelijk, elke ervaring brengt de leden van LPHWF steeds dichter bij elkaar.
Laatst op 27 juli jl. was er een jubileum gegeven voor alle kalligrafieŽn. Het was een altaar voor met verschillende gerechten, veel kalligrafieŽn, de foto van Master Sha, beeld van Kwan Yin, verschillende drinken, snacks en bloemen. Zo prachtig. Het was ook een mooie warme zonnige zondag met een zachte bries. Dit gaf veel mooie licht dat gepaard ging met het chanten van de aanwezigen.
Op speciale festiviteiten/events/bijeenkomsten krijg je veel vreugde en veel deugd.
Dit merkte ik bij de volgende gebeurtenis:
Op 20 juni jl. was er een speciale oproep van Master Sha per mail om middernacht NL tijd de herdenking van Master Guo in China bij te wonen. Master Sha was erg trots op zijn leerlingen en volgers, die via Skype wilden volgen. Geduldig wachtte Master Sha tot hij mocht spreken naar de menigten die Master Guo aanbidden. Master Sha gaf in zijn toespraak aan dat hij heel trots was op zijn leerlingen over de hele wereld. Ook had hij ons opgeroepen om Master Guo als onze spirituele grootvader te eren zoals wij Master Sha als onze spirituele vader respecteren. Hij gaf ook woord aan andere Masters in het korte toespraak. De trotsheid van Master Sha die ik die nacht voelde, was een golf van vaderlijke liefde voor zijn kinderen.
Master Sha is echt een totaal gouden dienaar die echt aan iedereen denkt.
Als Master Sha naar de menigte spreekt dan krijg je toch het gevoel of hij je persoonlijk aanspreekt.
Wanneer is hij jarig? Bij het googlen kwam ik op 9 juni. Wat wordt er wereldwijd voor hem gedaan of is er al gevierd?

Liefs, Margo


[ ] Comments     Permalink     Add Comment

LPHWF bijeenkomsten
by Vlinder on 

Hallo allemaal,


Het is altijd erg handig om naar de filmpjes van Master Sha, alle andere Masters en studenten te kijken. Zoveel kennis, mantra's, healingen en creativiteit voor de leer en de missie van Master Sha. Alleen chanten is het bereik niet groot en deze vreugde wilde ik graag delen.
Sinds oktober 2013 leerde ik Master Sha kennen. Zijn spontaniteit en methode voor het zelfhelen en de medemens hebben mij geraakt. De deelnemers toonden veel liefde en compassie. Begin dit jaar heb ik bijeenkomsten van LPHWF bijgewoond. Wat een warme welkom. HarriŽt of Karin start altijd met het chanten van love, peace & harmony mantra en de invocatie om de goden en de ziel van Master Sha erbij te roepen, ook de zielen van vrienden en familie.  Master Maya is er rond 10:30u via Skype. We kunnen haar via de beamer op de witte muur zien. Elke keer is ze zo warmhartig en verwelkomt ze iedereen. Ze begint over de kalligrafiēn van de SHM boek te praten en dan gaan we 1 of meerdere ervan chanten, ook veel wordt gecombineerd met een vergevingsoefening en een zegening/heling via haar zielezang. Ze eindigt met een zegening voor de voedsel en water op de altaar. Karin , Julie of HariŽt is de tolk voor Master Maya. Ze spreekt alleen Engels. Daarna neemt HarriŽt, Karin of Irene het over om te chanten, bijzondere verhalen van de aanwezigen met elkaar te delen en nog meer.
In de middag waren er groepjes die zich bezig hielden om de workshops ed. te regelen, allemaal vrijwilligers.
De laatste 2 keren waren de middagen erg leuk en gezellig ingedeeld met thema's, een middag met optreden van Irene waarin zij ons liet mediteren met haar muziek en een andere middag met de thema waarin vrijwilligers mochten optreden met hun zielezang en/of zieledans in combinatie met het chanten van Master's mantra's. Met dank aan Harriėt. Erg leuk en zoveel licht van liefde en samenhorigheid. De planning staat ingedeeld dat de ochtenden voor de leden zijn en de middaggen voor iedereen die met de leer van Master Sha wilt kennismaken.
We hebben zoveel helers van Nederland en er komt steeds meer erbij. Dit zorgt voor veel licht van liefde, compassie en helende kracht elke keer als we met z'n allen chanten. Voor een kleine bijdrage per keer kun je de bijeenkomsten bijwonen.  Door het chanten, zegeningen en kennis wordt je hart geopend om de vreugde en de helingen te ontvangen.  Soul Heling Miracle boek van Master Sha wordt het gebruik van de kaligrafiŽn besproken en dit wordt ook uitgebreid toegepast in deze bijeenkomsten. Voor de nieuwe komers is dit het geschenk naast een warme welkom. Voor iedereen die dit leest, je bent van harte welkom. Raadpleeg de agenda op deze website.
Liefs, Margo

[ ] Comments     Permalink     Add Comment

Workshop SSSD juni 2014
by Margo on 

Hallo allemaal,
Ik heb deelgenomen aan de workshop SSSD afgelopen weekend te Egmond aan Zee. De allereerste workshop over SSSD in Nederland, wat een eer samen met Master Francisco en Master Sabine. Ze staan al bekend voor hun grote hart, maar de creativiteit was een echte grote Eye opener. Hoe ze de leer aan ons allen hadden overbracht voor onze zielenzang en Ėdans, was zo begrijpelijk en speels voor mij. Ze hadden zoveel geduld om ons uit te leggen welke mantraís van Master Sha konden gebruiken en hoe we deze konden toepassen tijdens het chanten om zo goed mogelijk de heling van elke mantra in onze lichaam en ziel over te brengen. Zo persoonlijk,  zo individueel en toch verbonden met alle deelnemers, van verlegenheid bij het uitbrengen van mijn zielenzang of Ėdans tot een optreden voor toeschouwers. Ik vond het een geslaagd en gelukkig workshop. Mijn vragen werden gedurende de workshop allemaal stuk voor stuk beantwoord. Alles op zín tijd. De grote bonus waren wel de klankenconcert (Deze heb ik ook al op de Soulfestival te Soest 15 juni 2014 meegemaakt), zo relaxed en zo mooi en het optreden van alle deelnemers incl. Masters, heerlijk. Zo leuk en gezellig, echt een aanrader. Ik heb gelachen van blijdschap en genoten van samenhorigheid en van de inzet van alle deelnemers.

Te mogen dansen en zingen met en voor de heiligen en Master Sha is een hele eer voor mij. Er was zo veel liefde en plezier voor mijn levenstransformatie.

Liefs Margo


[ ] Comments     Permalink     Add Comment

SOURCE FIELD ECHT EEN AANRADER
by Gunay on 

Vandaag heb ik in de Source Field gechant. Het was een prachtige ervaring. Op een of ander manier werd ik heel emotioneel en begon te huilen. Heel gek was dat maar daarna was ik helemaal opgelucht. Toen de tranen vloeiden, werd ik door zo'n warmte omringd. En als ik soul of Master Sha zei, begon ik nog meer te huilen .


En vanavond had ik ingebeld voor chanting bleek dat er geen vertaler was voor Duits. Heb ook nog zitten vertalen. Dat was niet gemakkelijk respect voor de vertalers bij deze!!!

Ty, ty, ty, ly, ly, ly

[ ] Comments     Permalink     Add Comment

op weg naar huis
by Gunay on 

DHH workshop zat erop, dus nam ik de tram naar huis terug. In de tram zat een klein meisje. Al haar voortandjes waren d'r uit, heel grappig en schattig om te zien. Maar goed, ze was een jaar of zeven denk ik. En ineens begon ze te zingen. Lu la li, lu la li. En haar oma zei nog doe normaal. Best wel grappig dat dat meisje ineens de zielenzang zong.

Prachtig hoe energie werkt. Trouwens lieve LPH team Nederland en Master Maya en Master Sabine en Rechelle bedankt voor een onvergetelijke weekend!!!
TY, TY, TY, LY, LY, LY!!!

[ ] Comments     Permalink     Add Comment

DHH
by Gunay on 

Dag lieve mensen,


Hebben vandaag weer een opfriscursus van DHH gevolgd. En het is een weer even bijzonder. En omdat ik me weer had opgegeven, kregen we weer een extraatje van Master Sha. Ik had voor mijn lever gevraagd en voelde dan ook meteen dat mijn lever opwarm en helemaal licht werd.
Een hele, mooie en rustige ervaring was het. En elke keer dat Master Sha begint met praten, wordt ik van top tot tot teen helemaal blij. Het is alsof het geluk en vreugde naar je toekomt. Ly, ly, ly, ty, ty, ty
En Master Sabine is ook een prachtig mens en dat niet alleen letterlijk!!!

[ ] Comments     Permalink     Add Comment